Amsterdam Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui. Bekijk het aanbod

Woningaanbod in Amsterdam Centrum

Op zoek naar een appartement in Amsterdam Centrum? Wonen in Amsterdam centrum is fantastisch. 24/7 genieten van het prachtige werelderfgoed en de grachtengordel. Een huis op loopafstand van de jordaan met de negen straatjes of de pijp met de albert cuyp markt. Wie droomt daar nu niet van? Alles bij de hand; hippe winkels, keuze uit ontelbare café’s, het rijksmuseum, Amsterdam CS of tientallen supermarkten. Woon je in Amsterdam centrum dan vind je al de voorzieningen om de hoek. Even weg van de drukte? Pak het pondje over het ij en je bent in mum van tijd buiten in het groen.

Een appartement kopen of huren in Amsterdam Centrum

Op Benopzoek vind je alle betaalbare woningen van de Alliantie in Amsterdam Centrum. Of je nu een huurwoning of een koopwoning zoekt. Op Benopzoek vind je exclusieve acties zoals de starterslening van de Alliantie. Hierdoor wordt zelfs wonen in Amsterdam centrum betaalbaar. Of je nu een kant & klaar appartement of een ander woonhuis in Amsterdam centrum zoekt. Het woningaanbod van de Alliantie is bovendien goed onderhouden.