Koopgarant van de Alliantie

De Alliantie verkoopt geen koopwoningen meer met koopgarant. Jij kunt daarom geen huis meer kopen met de koopgarantregeling van de Alliantie. De Alliantie blijft echter betaalbare woningen verkopen. Bekijk daarom het huizenaanbod voor ons koopaanbod.

Huis gekocht van de Alliantie met koopgarant?

Heb jij een huis van de Alliantie gekocht met de koopgarant regeling? Of wil je jouw huis weer terug verkopen aan de Alliantie? Dan blijft jouw situatie ongewijzigd.

Met koopgarant heb je een terugkoopgarantie. Over de verkoop van het huis hoef jij je dus geen zorgen te maken. De Alliantie is verplicht om het huis terug te kopen. De koopprijs wordt vastgesteld door een onafhankelijk taxateur op basis van de marktwaarde.

Waardestijging en waardedaling

Met Koopgarant profiteer je mee van de waardestijging van het huis. Als koper draag je echter niet het volledige verlies bij waardedaling. Bij verkoop van de woning deel je met de Alliantie de daling of de stijging van de waarde.

Woning met Koopgarant terug verkopen?

Heb je een woning gekocht van de Alliantie met de koopgarantregeling? Of wil je de woning terug verkopen aan de Alliantie? Bekijk dan het stappenplan in de brochure.