€ 280.000 k.k.
  • Bellen
€ 280000,- k.k.

Beukenhof 18, Zeewolde

Het kijkmoment staat ingepland dinsdag 20 augustus tussen 09:00 en 10:00 uur.

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Zeer royale hoekwoning met aangebouwde houten veranda, vrijstaande berging en parkeerplaats op eigen grond.
Heerlijk wonen, het kan in Parkkwartier Zuid, de jongste wijk van Zeewolde. Parkkwartier-Zuid is het meest zuidelijke deel van de wijk Parkkwartier. Dit deel van de wijk grenst over een grote lengte aan de Groene Wig, de blijvend groene ruimte tussen Polderwijk en de rest van Zeewolde.

Indeling:
Begane grond, entree, hal met meterkast, staand toilet met wastafel, trapopgang naar 1e verdieping, woonkamer gericht naar de veranda op het zuid/westen te bereiken via deur, open keuken met deur naar de tuin. De veranda bevindt zich aan de achterzijde met prachtig uitzicht op de waterpartij. De begane grond is voorzien van een keurige laminaatvloer en strakke wandafwerking.

1e verdieping:
Overloop met twee ruime slaapkamer en een kleiner zijkamertje. Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.
2e verdieping:
De zolder verdieping heeft veel ruimte. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor wasmachine en wasdroger en de mechanische ventilatie unit. Ook is hier een inloopkast gecreëerd.
Tuin met houten berging en parkeerplaats op eigen terrein. Aansluitend een hofje met extra parkeerruimte.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding per direct;
- Bouwjaar 2009;
- Vrijstaande houten berging;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 Vaste vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 8 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 133 m2
Inhoud 468 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Beukenhof 18 Zeewolde

Bellen