€ 240.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 240000,- k.k.

Willy la Croixstraat 57, Amsterdam

Ruime en lichte maisonnette van circa 84 m². De woning beschikt over een zeer lichte woonkamer met half open keuken, twee ruime slaapkamers en een zonnig balkon, gelegen op het zuidoosten. De woning is centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker, op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

Omgeving:
De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum. Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10 en luchthaven Schiphol wordt binnen mum van tijd bereikt. Voor de woning stopt tramlijn 1 naar Centraal station, deze brengt u in nog geen kwartier naar het Centrum van Amsterdam!

Indeling:
Entree op de eerste verdieping:
Hal voorzien van meterkast en vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met separaat toilet en vaste trap naar de derde verdieping. De ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde geeft toegang tot de half open keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok.

Derde verdieping:
Overloop met bergkast voorzien van de CV-ketel. De eerste slaapkamer is ruim en aan de voorzijde gelegen, aan de achterzijde bevindt zich de tweede ruime slaapkamer voorzien van inbouwkast en toegang tot het zonnige balkon op het zuidoosten. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

Er bevindt zich een separate berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Maisonnette met twee slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 84 m² (meetrapport aanwezig);
- Ruim balkon van circa 9 m², gelegen op het zuidoosten;
- Nabij openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 september 2050;
- Servicekosten: € 176,78 voor de woning en € 14,91 voor de berging;
- Projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen;
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning is de uiterste inschrijfdatum tot maandag 14 oktober 12:00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Osdorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Osdorp? Amsterdam Osdorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Osdorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk