€ 260.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 260000,- k.k.

Waalstraat 164 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in de Rivierenbuurt, een leuk en licht twee kamer appartement van ca 41 m2 op de 2e etage met balkon West aan een rustige en groene kijktuin gelegen en met eigen berging op zolder!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek bij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat met vele winkeltjes en restaurantjes, en op een paar minuten fietsafstand zit je midden in de Pijp. Er zijn verschillende tram- en busverbindingen op loopafstand en het is enkele minuten fietsen naar station RAI of station Amstel, en met de auto zit je met een paar minuten op de Ring (S110 Utrechtsebrug of S 109 Buitenveldert/RAI)

Indeling;
Gemeenschappelijk trappenhuis; trap naar 2e etage, gang met toegang tot alle vertrekken, meterkast, rechts het toilet, aan de voorzijde toegang tot de L vormige woonkamer met toegang tot een Frans balkon (Oost), aan de achterzijde links toegang tot de slaapkamer, van waaruit toegang tot de badkamer (douche en wastafel, vanuit de gang ook toegang tot de keuken (geen keukenblok aanwezig) aan de achterzijde gelegen. Keuken en slaapkamer hebben toegang tot het balkon. Het balkon aan de achterzijde is gelegen aan een groene en rustige binnentuin (kijktuin). Op de 4e etage bevindt zich nog een berging behorende bij deze woning.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Woonoppervlakte 40,8m2 NEN ingemeten
- Servicekosten 2020: ca 105,52 per maand voor de woning en € 5,16 voor de berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 juli 2063
- Projectnotaris Schut van Os
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 22 mei 2020 Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 41 m2
Inhoud 143 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Rijnbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Rijnbuurt? Amsterdam Rijnbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Rijnbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk