€ 350.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 350000,- k.k.

Van Ostadestraat 173 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Gelegen op toplocatie: nu te koop een heel leuk twee- (mogelijk drie-) kamer appartement van ca 55m2 midden in de Pijp met goede zolderberging (ca 11m2).

Dit appartement ligt in een sfeervolle rustige straat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid) met vlakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat en talloze trendy horeca en winkelgelegenheden en om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
entree in portiek, gemeenschappelijk trappenhuis, entree woning, gang, links badkamer met douche en toilet, rechtdoor de keuken (geen keukenblok aanwezig) met toegang tot het balkon, rechts toegang tot een ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon en een wastafel, vanuit deze slaapkamer is de woonkamer met open zijkamer (door deze zijkamer af te sluiten kan je een 2e slaapkamer creëren) aan de voorzijde met openslaande deuren naar een frans balkon (zuid gelegen). Wasmachine aansluiting, mechanische ventilatie en CV ketel bevinden zich in de keuken.
Op de zolderverdieping beschikt het appartement over een goede zolderberging aan de achterzijde van ca 11m2.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 54,9 m2 en berging 10,6 m2 NEN rapport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 132,20 per maand voor woning en ca 32,11 voor de berging (per 2020 concept €141,02+ € 43,15)
- Erfpacht afgekocht tot 1 december 2056
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 3 december 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 8 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1901
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 172 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Nieuwe Pijp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Nieuwe Pijp? Amsterdam Nieuwe Pijp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Nieuwe Pijp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk