€ 550.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 550000,- k.k.

Van Beuningenplein 11 -3, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in het gewilde Westerpark, een ruim en licht vijf kamer dubbel bovenhuis van ca 120m2 met 2 franse balkons, een ruim balkon aan de achterzijde!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning ligt in een rustige straat centraal in de Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westergasterrein, het Westerpark en de Jordaan met gezellige restaurantjes, winkeltjes en kroegjes. Ook de Haarlemmerdijk is dichtbij! De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend te noemen middels de diverse bus- en tramlijnen en tevens is men zo bij Amsterdam Centraal Station Binnen een paar minuten bent u met de auto op de Ring Amsterdam.

Indeling:
Via een eigen entree komt u de woning binnen in een hal. Daarna toegang tot de doorzonwoonkamer met open keuken aan de achterzijde met toegang tot het woningbrede balkon (Oost). Aan de voorzijde een frans balkon (West). Vanuit de woonkamer toegang tot een gang met 2 slaapkamers, 1 aan de voorzijde met frans balkon, 1 aan de achterzijde, aan het einde van de gang toegang tot de badkamer, voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting en een separaat toilet. Daar achter bevindt zich de trap naar de zolderetage, alwaar een bergkast, dan een stookruimte en de gang in toegang tot 2 slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. En aan het einde toegang tot de berging.

BIJZONDERHEDEN
- GBO 119,5 NEN rapport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020: ca 208,11 per maand voor de woning
- Erfpacht afgekocht tot 1 januari 2062
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 10 juni 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1912
Indeling
Oppervlakte 120 m2
Inhoud 363 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Staatsliedenbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Staatsliedenbuurt? Amsterdam Staatsliedenbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Staatsliedenbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk