€ 330.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 330000,- k.k.

Tweede Atjehstraat 32 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Een buitenkansje! Een nog volledig in te richten appartement van 58m2 gelegen op de derde verdieping, met op de vierde verdieping, boven de woning gelegen berging van maar liefst 21m2.

Omgeving:
De Tweede Atjehstraat is een prachtige straat, met enerzijds de speeltuin / speelplaats en het plein met het drukbezochte Australische eetcafé en anderzijds het nieuwbouwcomplex. De Indische buurt in Amsterdam-Oost is de afgelopen jaren veranderd tot een geliefde oude stadswijk met prachtige gerenoveerde panden met veel voorzieningen op loopafstand. Het heeft een centrale ligging nabij de dagelijkse Dappermarkt, het Oosterpark, Tropenmuseum, Flevopark (en zwembad) en Artis. Voor de (buurt)winkels kunt u onder andere terecht op de Javastraat, Molukkenstraat en de Eerste Van Swindenstraat. In de buurt zitten veel populaire eetgelegenheden en cafés zoals Bar Basquiat, Drovers Dog, Walter Woodbury, Hartje Oost, Venkel, Studio K en Wilde Zwijnen. Op een paar minuten loopafstand ligt NS station Amsterdam Muiderpoort met goede trein, bus en tramverbindingen. Via verschillende uitgangswegen is er een goede verbinding naar Ringweg A10 en er is voldoende parkeergelegenheid

Indeling:
De entree van 32-3 bevindt zich in een keurig trappenhuis. Bij binnenkomst in de hal tref je de badkamer met douche, toilet en wastafel. De dichte keuken is voorzien van de aansluitingen, de keuken dient door de koper zelf geplaatst te worden. De leefruimte in de woning loopt van voor tot achter door, een mooie grote ruimte van maar liefst 11,92 meter. Aan de voorzijde van de woning 3 mooie grote raampartijen met kunststof kozijnen. Aan de voorzijde een fijn frans balkon uitkijkend over de Tweede Atjehstraat en aan de achterzijde een fijn balkon gelegen op het zuidoosten.
Op de zolderverdieping, de vierde verdieping een grote berging van maar liefst 21 m2. Met keurige kunststof kozijnen met dubbel glas.

Bijzonderheden:
- Frans balkon aan de voorzijde en heerlijk balkon achter op het zuid-oosten;
- Een ruime berging van 21m2 op de zolderverdieping, gelegen boven de woning;
- Woonoppervlakte 58 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2058;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Diensten;
- Servicekosten van € 89,56 per maand voor appartement en € 29,53 voor de berging (2019);
- Servicekosten van € 95,78 per maand voor appartement en € 31,97 voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Voor deze woning sluit de inschrijving vrijdag 11 oktober 2019 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 330.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1905
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 193 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk