€ 400.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 400000,- k.k.

Turnerstraat 29 B, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Een heerlijk ruime en lichte woning op de tweede verdieping met drie slaapkamers in Amsterdam Zuid! Deze voormalige huurwoning van ca 68 m² met zolderberging van ca 10 m² is gelegen tussen de winkels aan het Stadionplein én het Olympiaplein met het Beatrixpark voor ontspanning om de hoek. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 juli 2060. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag op het Olympisch plein een markt, zijn er diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Entree van de woning op de tweede verdieping, binnenkomst tot de hal met toegang tot alle vertrekken.
Aan de voorzijde van de woning een fijne woonkamer van 18 m² en de eerste slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning de tweede én derde slaapkamer, welke beide toegang tot het balkon geven. Op het balkon een bergkast. Een tweede balkonnetje aan de keuken, een dichte keuken aan de achterzijde van de woning. De badkamer en het separate toilet zijn voorzien van nieuw tegelwerk en nieuw sanitair, waaronder de wastafel en regendouche.
Op de zolderverdieping nog een ruime berging voorzien van elektra en een raam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1931;
- Drie slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 68 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2060;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie Vve Diensten;
- Servicekosten van € 141,35 per maand voor appartement en € 12,03 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 08 juli 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1931
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 195 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadionbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Stadionbuurt? Amsterdam Stadionbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Stadionbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk