€ 430.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 430000,- k.k.

Sumatrastraat 86 -A, Amsterdam

*Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Wil jij wonen in een ruim bemeten 5-kamer appartement van ca. 101m² met twee balkons? Deze leuke woning gelegen nabij de Javastraat hebben wij nu in een verkoop!

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Entree aan de Sumatrastraat; trappenhuis voor Sumatrastraat 86 & 88 A-C. Bij binnenkomst in de woning entree; hal met separaat toilet, wasruimte en badkamer voorzien van douche en wastafel. Aan de voorzijde van de woning zijn er twee slaapkamer en de keuken die toegang geeft aan het balkon, uitkijkend over de Sumatrastraat. De keuken dient door de koper zelf geplaatst te worden, enkele de aansluitpunten zijn aanwezig. Ook aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en een ruime woonkamer met toegang tot het grotere balkon met uitzicht over de binnentuin. In de onderbouw heeft u ook toegang tot een fietsenberging van ca 8m2.

Bijzonderheden:
- Ruime woning met maar liefst 4 slaapkamers;
- Berging gelegen in de onderbouw van 8m2;
- Woonoppervlakte 101 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 januari 2051;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Diensten;
- Servicekosten van € 125,73 per maand voor appartement en € 5,69 voor de berging (2019);
- Servicekosten van € 130,83 per maand voor appartement en € 6,54 voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Voor deze woning sluit de inschrijving vrijdag 11 oktober 2019 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 430.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 101 m2
Inhoud 324 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk