€ 260.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 260000,- k.k.

Statenjachtstraat 554, Amsterdam

Vanaf het balkon, gelegen op het zuidwesten, heeft u een prachtig uitzicht vanaf de achtste verdieping, waar u heerlijk kunt genieten van de zon!

Deze goed ingedeelde drie-kamerwoning van 71 m² is gelegen in "de Banne" en omringd door voorzieningen als het winkelcentrum, horecagelegenheden, de kinderboerderij en het Noorderpark. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een dichte keuken met aansluitende bijkeuken en heeft een heerlijk zonnig balkon. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 oktober 2059. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VvE Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in "De Banne. Een gezellige buurt in Amsterdam Noord, die geheel is getransformeerd tot een populaire en bruisende buurt. Winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties liggen om de hoek, maar ook ziekenhuis Boven 't Y, winkelcentrum Boven 't Y en het nieuwe Banne Centrum ligt allemaal op loopafstand.
Toch wat meer naar buiten? Dat kan in recreatiegebied het Twiske en is op fietsafstand. Wilt u naar het centrum van Amsterdam? Dat is zo geregeld, de pont is 10 minuten fietsen, welke u naar Amsterdam Centraal brengt en ook Noord-Zuidlijn, station Noord op 7 minuten fietsen, brengt u zo naar het centrum. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kunt.

Indeling:
Entree, met rechts toegang tot de (casco) keuken en handige bijkeuken met wasmachine aansluiting en rechtdor toegang tot de ruime woonkamer aan het balkon. Het balkon is gesitueerd op het zonnige zuid-westen en over de gehele breedte van uw woning. Vanuit de woonkamer richting de hal met toegang tot het separate toilet, badkamer en twee slaapkamers. Tevens beschikt de woning over een ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen op 8e verdieping, lift aanwezig;
- Energielabel C;
- Woonoppervlakte circa 71 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2059;
- Vaste projectnotaris Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliante VvE Beheer;
- Servicekosten van € 139,56 per maand voor appartement en berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 260.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 4 maand(en)
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 237 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Banne Buiksloot

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Banne Buiksloot? Amsterdam Banne Buiksloot is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Banne Buiksloot ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk