€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Soendastraat 8 -1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

In een rustig stukje van de Indische buurt in Amsterdam-Oost bieden wij dit 2-kamer appartement met balkon op het westen aan. De woning wordt in eenvoudige staat en zonder keukenblok opgeleverd en is nog geheel naar eigen smaak af te maken.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning ligt in een rustige straat in de populaire Indische Buurt, vlak achter het Javaplein. Hier bevinden zich gezellige restaurants zoals Het Badhuis en Wilde Zwijnen en de gezellige Dappermarkt. Daarnaast op loopafstand een sportschool en Bioscoop Studio-K. In de populaire Javastraat vindt u diverse leuke winkels en horeca gelegenheden. Rust, ruimte en natuur vindt u in het Flevopark.
De Indische Buurt en de Soendastraat zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (Centraal Station 15 minuten fietsen, Muiderpoort Station 5 minuten); het centrum van Amsterdam ligt op een kwartiertje fietsen, en met de auto bent u in 5 minuten op de ring. Voor het verkrijgen van een parkeervergunning geldt geen wachttijd!

Indeling:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het in 1900 gebouwde appartementencomplex. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime slaapkamer, die zich aan de achterzijde van de woning bevindt. De gang biedt verder toegang tot de ruime woonkamer voorzien en de keuken met wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een toilet, wasbak en douche. De ruime berging is gelegen op de vierde verdieping van het gebouw en biedt voldoende ruime voor de opslag.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1913 ;
- Woonoppervlakte circa 45 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 20 September 2056;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 99,84 per maand voor appartement en € 9,01 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 7 augustus 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 45 m2
Inhoud 138 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Indische Buurt West

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Indische Buurt West? Amsterdam Indische Buurt West is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Indische Buurt West ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk