€ 350.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 350000,- k.k.

Sassenheimstraat 82 -3, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu in de verkoop een leuk 2 kamer (eenvoudig 3 kamer) appartement van ca 58m2 op de 3e etage met ruime berging er direct boven op zolder (ca 22m2) om de hoek van het Hoofddorpplein in een zeer geliefde buurt!

Het appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt, zeer gunstig gelegen ten opzichte Oud Zuid, het Vondelpark en de uitvalswegen A10 & A4. Diverse winkels vindt u op loopafstand op o.a. het Hoofddorpplein, de Sloterkade en in de Zeilstraat. Relaxen in het Vondelpark of in de gezellige restaurantjes en cafeetjes in de buurt.

Indeling:
Portiek, trap omhoog, entree trappenhuis, 3e etage toegang tot de woning
hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, links aan de achterzijde toegang tot de ruime woonkeuken (eenvoudig keukenblok geen apparatuur) waarin CV ketel, met toegang tot het balkon (via 2 openslaande deur en een enkele deur), eveneens aan de achterzijde een grote slaapkamer met eveneens toegang tot het balkon, in het midden de badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde rechts een lange inpandige berging en links toegang tot de lichte woonkamer over gehele breedte gelegen met leuke erker aan de Sassenheimstraat (vlakbij de Westlandgracht), met ruime zijkamer (mogelijk 2e slaapkamer)
Op zolder bevindt zich nog een ruime berging met vliering aan de voorzijde van het pand van ca 23m2.

BIJZONDERHEDEN
- ca 58,4 m2 appartement en ca 22,4 m2 berging (NEN meetrapport aanwezig)
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 127,69 per maand voor woning en ca 18,50 voor de berging (2020: 127,69 en 20,09)
- Erfpacht afgekocht tot 1 april 2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 11 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1935
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 196 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk