€ 400.000 k.k.
  • Bellen
€ 400000,- k.k.

Sara Burgerhartstraat 12 -2, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Goed ingedeeld en zeer licht vier-kamerappartement van ca. 82 m² op de tweede etage, met twee balkons en twee ruime eigen berging! Deze woning is rustig maar centraal gelegen in het populaire Bos en Lommer.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een net onderhouden appartementencomplex in stadsdeel West in de wijk Bos & Lommer. Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij het Bos & Lommerplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is hier bijna dagelijks een markt. Ook vindt u binnen handbereik de Admiraal de Ruijterweg en de Bos & Lommerweg met verschillende leuke winkeltjes en diverse tram- en busverbindingen.


Indeling:
Entree tot het appartement; ruime hal met garderobe; woonkamer gelegen aan de voorzijde van het complex met toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten en de eerste slaapkamer. Dichte keuken gelegen aan de achterzijde van het complex met toegang tot het balkon met ochtendzon. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Twee ruime slaapkamers eveneens gelegen aan de achterzijde. De ruime badkamer is gelegen in het midden van het appartement v.v. douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. In de onderbouw en bovenbouw bevinden zich een berging.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950 ;
- Woonoppervlakte circa 81,5m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 oktober 2059
- Vaste projectnotaris; Schut| van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Servicekosten van € 140,67 per maand voor appartement en €21,31 per maand voor de bergingen (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 7 augustus 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1950
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 261 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Sara Burgerhartstraat 12 -2 Amsterdam Landlust

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Landlust

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Landlust? Amsterdam Landlust is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Landlust ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk