€ 315.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 315000,- k.k.

Oude-IJselstraat 3 1, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een rustige locatie in de Rivierenbuurt bieden wij dit keurige tweekamer appartement met balkon op zuiden aan.

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie. Om de hoek zijn de winkelstraten Rijnstraat, Scheldestraat en de Maasstraat gelegen en alle gemakken en gezelligheid van 'De Pijp'. Diverse winkels, (super)markten, restaurants, cafeetjes, schoenen- en kledingwinkels, stomerijen, wijnhandels, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Parkeren kan direct voor de deur. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen drie minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer is ruim vertegenwoordigd met tramlijnen 4, 12 & 25 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstel treinstation liggen op loop/fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning. De wachttijd bedraagt momenteel 0 tot 3 maanden. (bron, Cition)

Indeling:
Begane grond: Trappenhuis met ruime entree naar de eerste verdieping.
Bij binnenkomst in het appartement op de eerste verdieping tref je aan de voorzijde een ruime woonkamer met veel lichtinval en uitkijk over de groene straat. Aan de achterzijde van de woning tref je de keuken met een eenvoudig keukenblok, wasmachine aansluiting en toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden. Ook vanuit de goed bemeten slaapkamer heb je mogelijkheid met openslaande deuren het balkon te betreden. De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de eerste verdieping;
- Balkon bereikbaar vanuit slaapkamer en keuken, gelegen op het zuiden;
- Woonoppervlakte 52m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2063;
- Vaste projectnotaris Loyens & Loeff in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door MVGM VvE;
- Servicekosten van € 112,28 per maand voor appartement (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 165 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk