€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 325000,- k.k.

Oude-IJselstraat 26 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een rustige locatie in de Rivierenbuurt bieden wij dit keurige tweekamer appartement met balkon op zuiden aan.

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie. Om de hoek zijn de winkelstraten Rijnstraat, Scheldestraat en de Maasstraat gelegen en alle gemakken en gezelligheid van 'De Pijp'. Diverse winkels, (super)markten, restaurants, cafeetjes, schoenen- en kledingwinkels, stomerijen, wijnhandels, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Parkeren kan direct voor de deur. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen drie minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer is ruim vertegenwoordigd met tramlijnen 4, 12 & 25 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstel treinstation liggen op loop/fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark.

Indeling:
Vanuit het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u op de derde verdieping de entree van het appartement. Ruime hal met aan de rechterkant de badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Dichte keuken die toegang geeft tot het balkon. Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het complex. Woonkamer met prachtig uitzicht over het plein.

Bijzonderheden:
- Tweekamer appartement van ca. 57m²;
- Gelegen op de derde verdieping;
- Balkon bereikbaar vanuit keuken;
- Erfpacht is afgekocht tot 16-02-2063;
- Bouwjaar ca. 1923;
- Servicekosten bedragen per maand € 115,92;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Loyens en Loeff;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 19-11-2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1923
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 191 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuideramstel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zuideramstel? Amsterdam Zuideramstel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zuideramstel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk