€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300000,- k.k.

Moerdijkstraat 33 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in de Rivierenbuurt, een leuk en licht 3-kamer appartement op de 2e etage met balkon Oost aan een rustige en groene kijktuin gelegen!

Het appartement is gelegen in een complex aan een rustige straat in de Rivierenbuurt en om de hoek bij de RAI, het Mirandabad, het Martin Luther Kingpark en de Maasstraat met vele winkeltjes en restaurantjes, en op een paar minuten fietsafstand zit je midden in de Pijp. Er zijn verschillende tram- en busverbindingen op loopafstand en het is enkele minuten fietsen naar station RAI of station Amstel, en met de auto zit je met een paar minuten op de Ring (S110 Utrechtsebrug of S 109 Buitenveldert/RAI)

Indeling;
Gemeenschappelijk trappenhuis; trap naar 2e etage (tevens hoogste woonlaag toegang tot de woning, gang met toegang tot alle vertrekken, meterkast, rechts het toilet, links aan het einde van de gang de doucheruimte, aan de voorzijde toegang tot de woonkamer met bergkast, aan de achterzijde in het midden de keuken (eenvoudig blok) met deur naar het balkon, links en rechts van de keuken 2 slaapkamers ook met toegang tot het balkon. De grotere slaapkamer heeft een wastafel en kast met wasmachine aansluiting. Het terras is gelegen aan een groene en rustige binnentuin (kijktuin).

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019: ca 139,19 per maand voor de woning en € 8,15 voor de berging
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 juli 2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1938
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 170 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Moerdijkstraat 33 -2 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk