€ 390.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 390000,- k.k.

Matrozenhof 18, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een leuk en licht 3 kamer appartement in het Centrum van Amsterdam, maar toch een rustige lokatie om de hoek van de Hoogte Kadijk. Gelegen op de 3 etage, met balkon zuidoost, in een goed onderhouden complex. In het souterrain is nog de beschikking over een individuele (fietsen)berging.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in het centrum van Amsterdam, nabij Artis, Entrepotdok en Museum ’t Kromhout. Op loopafstand zijn talrijke leuke cafés en restaurants te vinden, zoals bijvoorbeeld restaurant “De Plantage, Brouwerij ’t IJ en Roest. Ook het Scheepvaartmusseum , de Hortus Botanicus, de Dappermarkt en het prachtige Wertheimpark bevinden zich in de directe omgeving. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand stoppen trams en bussen richting Amsterdam Centraal, tevens is dit goed te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A10 binnen enkele minuten bereikbaar. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree; trappenhuis en de berging in het souterrain.
Derde etage toegang woning: hal met toegang tot alle vertrekken, links een goede slaapkamer, CV kast (Intergas HR 2005), toegang tot de woonkamer aan de voorzijde met erker (zij uitzicht op het water), badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, separaat toilet met fontein, ruime keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon, slaapkamer aan de achterzijde, tussen woonkamer en berging ligt een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988
- Woonoppervlakte circa 71 m² (NEN meetrapport aanwezig)
- Balkon van circa 5 m², gelegen op het zuidoosten (tot ca 14u zon)
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 juli 2039
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE diensten
- Servicekosten ca € 96,19 per maand (woning en berging) 2019 (2020: ca 110,94 per maand)
- Verwarming en warm water middels eigen CV-ketel (Intergas HR, 2004)
- Kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Berging in het souterrain van circa 5 m²
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 11 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 390.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 210 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Binnenstad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Binnenstad? Amsterdam Binnenstad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Binnenstad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk