€ 420.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 420000,- k.k.

Lutmastraat 8 -B, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een unieke en gewilde locatie, midden in de Pijp, ligt dit zeer lichte drie-kamer appartement met dubbel balkon én berging op de begane grond!

Het appartement is zeer gunstig gelegen in een rustige woonomgeving, op loopafstand bent u op het Cornelis Troostplein. Op loopafstand van de gezellige cafés en delicatessen winkels. De woning beschikt over twee zeer ruim bemeten slaapkamers aan de achterzijde van het de woning. De woonkamer kijkt uit over de Lutmastraat en heeft aansluitend het balkon, het andere balkon is gelegen aan de achterzijde van de woning, bereikbaar vanuit de keuken en slaapkamer. De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door MVGM en de erfpacht voor de woning is afgekocht tot 01 december 2036.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is ideaal gelegen in De Pijp, tussen het Cornelis Troostplein en de Tweede van der Helststraat. Met om de hoek gelegen de Albert Cuypmarkt. Tevens zijn ook het Marie Heinekenplein, de Ferdinand Bolstraat, het Gerard Douplein en de van Woustraat op loopafstand voor een grote diversiteit aan restaurants, diverse speciaalzaakjes, cafés en winkeltjes. Met enkele minuten fietsen kan je heerlijk ontspannen in het Sarphatiapark of het Vondelpark, kortom je hebt alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Met de Noord-Zuidlijn op slechts 3 minuten lopen ben je met een korte verbinding snel bij bijvoorbeeld Station Zuid, Schiphol of het Centraal Station.

Indeling:
Entree van de woning op de eerste verdieping van een keurig trappenhuis. Entree met aan de rustige achterzijde, twee volwaardige ruime slaapkamers, keurig betegelde badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting; separaat toilet en een losse provisiekast in de hal. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer van maar liefst m² en de dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok. Met een eenvoudige doorbraak wordt er een fijne open keuken gerealiseerd met doorzon door de hele woning. De woning beschikt tevens over twee balkons, een klein balkon aan de voorzijde, straatzijde en een heerlijk balkon aan de achterzijde welke vanuit de keuken en slaapkamer bereikbaar en ook nog gelegen op het zuiden!

Bijzonderheden:
- Gewilde locatie in de Pijp;
- Woonoppervlakte circa 74 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 november 2036,
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door MGVM;
- Servicekosten van € 119,18 per maand voor appartement en € 5,19 per maand voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van ....... 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 420.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Nieuwe Pijp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Nieuwe Pijp? Amsterdam Nieuwe Pijp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Nieuwe Pijp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk