€ 425.000 k.k.
  • Bellen
€ 425000,- k.k.

Lutmastraat 53 -2, Amsterdam

Gelegen op de tweede etage van een authentiek pand in de populaire wijk “de Pijp” in Amsterdam bevindt zich dit leuk ingedeelde drie kamer appartement (woonoppervlakte circa 76 m²)met een balkon op het noordoosten. De woning beschikt over een woonkamer aan de straatzijde, twee slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer. Tevens is er op de zolderverdieping een ruime berging aanwezig. Het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd en de canon voor de erfpacht is nog betaald tot en met 2061. Kortom, een heerlijk huis op een fantastische plek!!

Omgeving:
De Lutmastraat is een centrale, rustige, leuke straat in een zeer levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam. Het is gelegen in de nabijheid van de beroemde Albert Cuypmarkt en bij het gemoedelijke van der Helstplein. Binnen een paar minuten loop je naar het gezellige Sarphatipark of naar de winkelstraten de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat. De geweldige sfeer in deze wijk wordt mede getypeerd door grote de diversiteit aan leuke restaurantjes en cafeetjes. Tevens is het maar een klein stukje fietsen naar het hartje Centrum Amsterdam. Via de diverse uitvalswegen als de Wibautstraat, Valkenburgerstraat en de Gooiseweg worden de diversen snelwegen als de Ring A-10 en de A2, A4 en A9 snel bereikt. Daarnaast zijn er ook uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen met de diverse tram- en buslijnen.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Tweede etage:
Entree; hal; meterkast; twee slaapkamers; keuken; balkon; badkamer met wastafel, douche en toilet; ruime woonkamer.
Zolder:
Berging.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1921
• Woonoppervlakte ca. 76 m² (meetrapport aanwezig)
• Erfpachtcanon vooruitbetaald tot en met 31-10-2061
• Kozijnen voorzien van dubbel glas
• Verwarmd middels Intergas HR cv-ketel, 2007
• Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
• Maandelijkse VVE bijdrage € 158,28 per maand
• Beschermd stads- en dorpsgezicht
• Aanvaarding in overleg

- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar
zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning is de uiterste inschrijfdatum tot 19 november 2019 Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1921
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 248 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Lutmastraat 53 -2 Amsterdam Oud-Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk