€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Laagte Kadijk 94, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een van de mooiste stukjes van Amsterdam centrum, de Kadijken, bieden wij deze rustige en fijne twee kamer woning van 44 m² aan, gelegen op de vierde en tevens hoogste verdieping van het gebouw en uitkijkend over het de Entrepotdoksluis! Het appartement heeft een heerlijke fijne woonkamer met balkon gelegen op het oosten én een balkon aan de achterzijde van de woning, aan de slaapkamer. De woning is gelegen op erfpacht, waarbij het huidig tijdvak (2035) is afgekocht. De VvE wordt professioneel beheerd door Vve Beheer Amsterdam.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een mooie locatie in een sfeervolle buurt. Deze locatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam; de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Zodra u de deur uitloopt vindt u alle voorzieningen en winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het Oosterpark en Wertheimpark liggen op loopafstand, evenals de groene Plantage buurt en er zijn nabij meerdere sportscholen te vinden. Op loopafstand treft u het Scheepvaartsmuseum, Tropenmuseum, stadsstrand Roest, Artis, Hortus Botanicus, Theater Carré en Waterlooplein, evenals tal van leuke restaurants en hotspots zoals de Plantage, café Bloem, café Louie Louie, Filmtheater Kriterion en de Biertuin. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum, maar ook met tram bent u snel verplaatst, lijn 9, 10 en 14 liggen om de hoek. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree vanaf de binnenplaats. Goed onderhouden trappenhuis met op de vierde en tevens hoogste verdieping de entree van deze woning. Compacte hal met badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Een aparte ruimte met wasmachine aansluiting. Aan de achterzijde van de woning de slaapkamer met balkon en zicht op de Laagte Kadijk, het binnenplaatsje met speeltuin. Aan de voorzijde een lichte woonkamer met open keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok. Balkon bereikbaar vanuit de woonkamer met vrij uitzicht over de Entrepotdoksluis. Tevens beschikt de woning over een gedeelde berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Gelegen op vierde en tevens hoogste verdieping van het complex;
- Woonoppervlakte circa 44 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 maart 2035p;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Vve Beheer Amsterdam;
- Servicekosten van € 113,37 per maand voor appartement en € 5,16 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 27 juli 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 44 m2
Inhoud 151 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken? Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk