€ 575.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 575000,- k.k.

Kromme-Mijdrechtstraat 88 -HS, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Buitenkans!! Vier (mogelijk vijf-) kamer dubbel benedenhuis van ca 106m2 met tuin in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid!

Gelegen middenin de Rivierenbuurt in een bomenrijke straat, om de hoek met de Amsteldijk en nabij de Rijnstraat, met vele winkels, supermarkten en horeca. Maar ook in de omliggende straten supermarkten, bouwmarkten en restaurants aanwezig. Vlakbij Ring A10 via Utrechtsebrug gelegen en de stad is op fietsafstand via de Van Woustraat. Gelegen vlakbij station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Begane grond,
eigen toegangsdeur, voorportaal, gang, meterkast, rechts toegang tot het woonkamergedeelte aan de voorzijde, doorzon woonkamer, hal met trapopgang naar 1e etage, toilet met fontein, toegang tot woonkamergedeelte aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin, linksachter de dichte keuken (eenvoudig keukenblok) eveneens met deur naar de tuin Zuid gelegen.
1e etage
overloop, aan de achterzijde 2 goede slaapkamers beide met toegang tot het balkon, badkamer met douche, toilet en wastafel in het midden, aan de voorzijde een ruime slaapkamer met zijkamer, van waaruit toegang tot een frans balkon aan de voorzijde.
Berging achterin de tuin.

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel benedenhuis van ca 105,9m2 NEN meet rapport aanwezig
- Berging in de tuin 5,4m2
- Tuin ca 55m2
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca € 161,38 voor woning en berging per maand (2020: € 170,49)
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 januari 2064
- Projectnotaris Loyens en Loeff

- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Levering per direct, uiterlijk 2019

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 24 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 575.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 106 m2
Inhoud 331 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuideramstel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zuideramstel? Amsterdam Zuideramstel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zuideramstel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk