€ 375.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 375000,- k.k.

Kanaalstraat 103 M, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling sociale huurders van Alliantie **

Leuk 3 kamer appartement met 2 balkons van ca 67m2 midden in Oud West op de Kanaalstraat om de hoek met de Staringstraat en op loopafstand van de Jacob van Lennepkade en de JP Heijestraat. De woning is gelegen in een rustige straat om de hoek met de Staringstraat en op loopafstand van de diverse restaurants een supermarkt en vele winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand!

De indeling van dit appartement is als volgt;
Entree op 3e etage, hal, toegang tot woonkeuken met deur naar balkon en woonkamer beide aan de Staringstraat gelegen, hal met toilet, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting, aan de achterzijde 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot een balkon aan de achterzijde van het complex. In de onderbouw bevindt zich nog een berging behorende bij het appartement

Bijzonderheden:
- circa 66,8m2 NEN ingemeten
- Erfpacht afgekocht tot half april 2040
- Servicekosten ca € 97 per maand voor woning en berging
- Projectnotaris Loyens en Loeff te Amsterdam
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 208 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk