€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 300000,- k.k.

Javastraat 129 -3, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Gelegen in de hippe Indische buurt direct in de gezellige Javastraat, bevindt zich op eigen grond, op de derde verdieping een erg leuk 2 kamer appartement van ca. 46 m² met balkon en direct daarboven gelegen berging van ca 23m2.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

Indeling:
Begane grond met gemeenschappelijke entree en trappenhuis.
Het appartement bevindt zich op de derde verdieping, entree van de woning, gang met meterkast en separaat toilet, dan meteen in de keuken (geen keuken aanwezig) met deur naar het balkon, aan de achterzijde toegang tot de slaapkamer, vanuit de keuken ook toegang tot de woonkamer (doorzon) met balkon aan de achterzijde en frans balkon aan de voorzijde. Vanuit de keuken toegang tot de doucheruimte.
Vanuit het gemeenschappelijke trappenhuis op de 3e verdieping toegang tot de zeer ruime berging, doorzon, (gehele verdieping beslaand, geen andere berging daar).

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019: ca 123,19 per maand voor de woning en € 13,47 voor de berging
- EIGEN GROND ! (geen erfpacht!)
- Geen CV ketel aanwezig (aansluiting op zolder)
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 46 m2
Inhoud 151 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk