€ 445.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 445000,- k.k.

Jan Pieter Heijestraat 132 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Midden in Oud West op de gezellige "JP Heijestraat" bieden wij dit ruime vier-kamer appartement verdeeld over 3e en 4e etage (deels) gelegen op eigen grond (!) van ca 80m2 aan.

Gelegen op de Jan Pieter Heijestraat, een straatje met een grote hoeveelheid aan trendy winkeltjes restaurantjes, cafe's en midden in het gewilde Oud West.. De woning is gelegen boven de supermarkt en op loopafstand van de diverse restaurants en winkeltjes. Het Vondelpark, de Overtoom, de Kinkerstraat bevinden zich allen op 5 minuten loopafstand! Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand en metro en openbaar vervoer bevinden zich om de hoek (Overtoom dan wel Kinkerstraat), verder is de ring A10 makkelijk te bereiken via de Overtoom.

Indeling:
Entree, gemeenschappelijk trappenhuis, 3e etage toegang tot het appartement, hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk en met trapopgang naar 4e etage, separaat toilet met fontein, kast met CV ketel, ruimte trapkast, L-vormige woonkamer aan de straatzijde met openslaande deuren naar een Frans balkon, aan de achterzijde een ruime slaapkamer en keuken (geen keukenblok aanwezig) aan de rustige achterkant gelegen beide met toegang tot het balkon met middagzon uitkijkend in het groen van de binnentuinen. Vanuit de hal trapopgang naar 4e etage:
overloop, 2 slaapkamers aan de achterzijde in het midden badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wastafel.

BIJZONDERHEDEN
- EIGEN GROND
- Woonoppervlakte 79,7m2 NEN conform ingemeten
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE diensten
- Servicekosten 2019 : ca € 163, 46 euro per maand (2020: € 182,18)
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Oplevering per direct, uiterlijk 2019

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, de uiterste inschrijfdatum voor deze woning is 14 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 445.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1900
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-West

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-West? Amsterdam Oud-West is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-West ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk