€ 425.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 425000,- k.k.

Jacob van Lennepstraat 320 -A, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk wonen in deze driekamer woning van ca 75 m² in het gewilde Oud-West met om de hoek de Jan Pieter Heijestraat, de gezellige Kinkerstraat én de Ten Katemarkt op loopafstand! Het appartement is gelegen op de tweede verdieping met een ruime woonkamer aan de straatzijde met een heerlijk zonnig balkon en twee rustige slaapkamers aan de achterzijde. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 28 februari 2045. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie Vve Diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De Jacob van Lennepstraat is ideaal gelegen in het populaire en hippe Oud-West. Met op loopafstand tal van gezellige cafés, restaurants en diverse winkels Maar ook heerlijke delicatessen zaken op de Overtoom zijn zeer dichtbij gelegen. In het Vondelpark kan je heerlijk vertoeven en ook in de directe omgeving zijn kindvriendelijke pleinen. Dus eigenlijk alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Tramlijn 1, 7 en 17 zijn binnen handbereik.

Indeling:
De woning is gelegen op de tweede verdieping het complex, gebouwd in 1993. Rustige hal met maar drie woningen per verdieping. Aan de rustige achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers en een gesloten keuken, keuken dient nog geplaatst te worden door de koper. Een fijne bergkast in de woning met daarin de CV-installatie (2011). De ruim opgezette badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en heeft veel lichtinval door de openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is heerlijk gelegen op het zuiden. In de onderbouw heeft de woning de beschikking over een berging.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de tweede verdieping;
- Twee goed bemeten slaapkamers;
- Heerlijk ruim balkon;
- Externe berging op de begane grond;
- Woonoppervlakte circa 75 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 28 februari 2045;
- Vaste projectnotaris Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 134,25 per maand voor appartement en berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 10 juni 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indic

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Van Lennepbuurt

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Van Lennepbuurt? Amsterdam Van Lennepbuurt is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Van Lennepbuurt ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk