€ 400.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 400000,- k.k.

Insulindeweg 49 -C, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

4-kamerappartement gelegen op de 3e etage in de Indische buurt in stadsdeel Oost. Vlakbij de geheel vernieuwde Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes en cafés. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, en nabij openbaar vervoer (o.a. station Muiderpoort) en uitvalswegen en het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand.

Indeling:
Gemeenschappelijke toegangsdeur, hal met trapopgang naar etages. Op de derde etage toegang tot het appartement, hal met aan de voorzijde de woonkamer die toegang biedt tot het balkon dat gelegen is op het zonnige zuiden. Keuken aan de achterzijde. Die keuken dient door koper zelf geplaatst te worden, enkel de aansluitpunten zijn aanwezig. Twee slaapkamers aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde die tevens toegang biedt tot het balkon. Separaat toilet. Badkamer v.v. douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 91m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 01-02-2051
- Bouwjaar ca. 1980;
- Servicekosten bedragen per maand € 171,36;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Berging van ca. 8m² gelegen in de onderbouw.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 93 m2
Inhoud 277 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk