€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Honselersdijkstraat 20 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Zeer licht en ruim opgezet 3-kamerappartement (woonoppervlakte 62m2) met twee slaapkamers, twee balkons en twee bergingen. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Professionele, goed georganiseerde VvE, erfpacht afgekocht tot 2060!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Gelegen in stadsdeel Nieuw West maar wel gelegen binnen (!) de ring, nabij de Westlandgracht en het gezellige Hoofddorpplein. Hier bevinden zich vele winkels, gezellige cafés en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de Dirk van den Broek op de Schinkelkade of naar de Albert Heijn op het Delflandplein. Verder op loopafstand van de tram en metrohalte Heemstedestraat. Tram 2 brengt u vanaf dit punt in nog geen 20 minuten naar het Leidseplein. Metro station Henk Sneevlietweg ligt tevens op loopafstand. Daarnaast stopt Bus 62 in de aangrenzende straat. Hoofddorpplein op een paar minuten en het Vondelpark op nog geen 10 minuten fietsen. En ook met de auto is het appartement goed te bereiken, nabij A4, A10 en de A9. Door deze gunstige locatie is bijvoorbeeld luchthaven Schiphol met 10 minuten bereikbaar per auto, tevens via bus 62 of de metro naar station Lelylaan van waar de trein in 7 minuten aankomt onder Schiphol Airport.

Indeling:
gemeenschappelijk trappenhuis, 2e etage entree appartement, gang met aan de linkerzijde de keuken (geen keukenblok aanwezig), een separaat toilet met fontein (nieuwe betegeling), en verderop toegang tot goede slaapkamer gelegen aan de voorzijde met toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van nieuwe betegeling en voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot het balkon (Oost, ochtendzon). Vanuit de gang aan de achterzijde de ruime woonkamer met uitzicht over de groene binnentuin. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het tweede zonnige balkon (West, middag en avondzon), verder vanuit de gang een tweede goede slaapkamer eveneens gelegen aan de achterzijde.
Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping beschikt u over een ruime berging.
De gehele woning is voorzien van nieuw stucwerk.

BIJZONDERHEDEN
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020: ca 122,20 per maand voor de woning, ca € 17,34 voor de zolderberging en € ca 7,27 voor de berging op de begane grond.
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 augustus 2060
- Projectnotaris Schut van Os Notarissen
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 22 mei 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 212 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Westlandgracht

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Westlandgracht? Amsterdam Westlandgracht is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Westlandgracht ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk