€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Honselersdijkstraat 12 -3, Amsterdam

Zeer licht en ruim opgezet 3-kamerappartement (woonoppervlakte 62m2) met twee slaapkamers, twee balkons en twee bergingen. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Professionele, goed, georganiseerde VvE, erfpacht afgekocht tot 2060!

Indeling:
Entree tot het appartement via de centrale hal. Bij binnenkomst treft u aan de linkerzijde de keuken aan. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Ruime slaapkamer gelegen aan de straatzijde met toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting tot de wasmachine. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot het balkon. Ruime woonkamer gelegen aan de achterzijde van het complex met uitzicht over de groene binnentuin. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het tweede 'zonnige' balkon dat gelegen is op het westen. Tweede slaapkamer, eveneens gelegen aan de achterzijde van het complex.
Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping beschikt u over een ruime berging.

Dit appartement ligt in stadsdeel Nieuw West nabij de Westlandgracht op nog geen 5 minuten fietsafstand/10 min loopafstand van het gezellige Hoofddorpplein. Hier bevinden zich vele winkels, gezellige cafés en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de Dirk van den Broek op de Schinkelkade of naar de Albert Heijn op het Delflandplein.

Het appartement ligt op loopafstand van de tram en metrohalte Heemstedestraat. Tram 2 brengt u vanaf dit punt in nog geen 20 minuten naar het Leidseplein. Metro station Henk Sneevlietweg ligt tevens op loopafstand. Daarnaast stopt Bus 62 in de aangrenzende straat. Hoofddorpplein ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand en het Vondelpark op nog geen 10 minuten fietsen.
Ook met de auto is het appartement goed te bereiken. In de nabijheid van de woning vinden we diverse snelwegen zoals de A4, A10 en de A9. Door deze gunstige locatie is bijvoorbeeld luchthaven Schiphol met 10 minuten bereikbaar per auto, tevens via bus 62 of de metro naar station Lelylaan van waar de trein in 7 minuten aankomt onder Schiphol Airport.

Bijzonderheden:
- Driekamer appartement van 62m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 16-08-2060;
- Bouwjaar ca. 1960;
- Servicekosten bedragen per maand € 146,82;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Twee bergingen.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Loyens & Loeff;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 17 januari 2020. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 17 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 62 m2
Inhoud 198 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Slotervaart

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Slotervaart? Amsterdam Slotervaart is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Slotervaart ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk