€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 275000,- k.k.

Heringa-State 36, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Buitenkans! Leuk 2 kamer appartement van ca 45m2 op de begane grond met tuin! Gelegen in een goed onderhouden complex, met individuele berging. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken (eenvoudig) met deur naar de tuin (West) gelegen! een badkamer . De canon voor de erfpacht is afgekocht tot en met 15 januari 2063 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in Buitenveldert om de hoek van het geheel vernieuwde winkelcentrum Geldelandplein, met alle voorzieningen, winkels, restaurants, supermarkten, verder op loopafstand van de Zuidas met winkels, restaurants en station Zuid/WTC. Verder nabij het Gijsbrecht van Aemstelpark, het VU medisch centrum en ring A10 met auto snel bereikbaar. Op fietsafstand van Amsterdam Zuid (Beethovenstraat), Rivierenbuurt (Scheldestraat) en het centrum van Amsterdam is door de Noord Zuidlijn heel erg dichtbij.

Indeling:
Eigen voordeur aan de straat (rustig binnenterrein)
Entree; lange gang, rechts toegang tot een ruime slaapkamer, badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche (eenvoudig), meterkast, aan het einde van de gang toegang tot de leuke woonkamer met open keuken (eenvoudig geen apparatuur) voorzien van aansluiting voor de wasmachine, met toegang tot de tuin (ca 5,22 x 4,55) West gelegen (middagzon). Er is een eigen berging op de begane grond behorende bij het appartement.

Bijzonderheden:
- Appartement van 45,4 m2 NEN gemeten
- Appartement op de begane grond met 1 slaapkamer
- Tuin van ca 24 m², gelegen op het westen
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 januari 2063
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 10 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 21 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1964
Indeling
Oppervlakte 45 m2
Inhoud 150 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuideramstel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zuideramstel? Amsterdam Zuideramstel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zuideramstel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk