€ 425.000 k.k.
  • Bellen
€ 425000,- k.k.

Haroekoestraat 16 -D, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Bij deze bieden wij aan een ruim bemeten 4-kamer appartement van 101m² met dakterras gelegen op het oosten en een berging gelegen in de onderbouw van ca. 7m².

Locatie:
Dit appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping van een jaren '80 complex. Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Molukkenstraat en Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling derde verdieping:
Entree; hal met meterkast; separaat toilet; woonkamer met toegang tot het balkon; ruime keuken gelegen aan de galerijzijde. De keuken dient door koper zelf geplaatst te worden, enkel de aansluitpunten zijn aanwezig.
Indeling vierde verdieping:
Overloop; toegang tot het terras; drie ruime slaapkamers; badkamer in het midden v.v. douche, wastafel en toilet.
In de onderbouw beschikt u over een ruimte berging.

Bijzonderheden:
- Maisonnette gelegen op de derde en vierde;
- Woonoppervlakte 101m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 16-12-2030
- Bouwjaar ca. 1980;
- Servicekosten bedragen per maand € 193,18;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Berging van ca. 7m² gelegen in de onderbouw.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 13-12-2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1981
Indeling
Oppervlakte 101 m2
Inhoud 295 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Haroekoestraat 16 -D Amsterdam Zeeburg

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk