€ 460.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 460000,- k.k.

Govert Flinckstraat 366 -C, Amsterdam

Deze ruime woning van 90 m² is gelegen in de gezellige Govert Flinckstraat, met de Albert Cuypmarkt op steenworp afstand. De Pijp kenmerkt zich door een grote diversiteit aan winkeltjes, cafés en restaurants. In de nabijheid bevinden zich het Sarphatipark en de rivier de Amstel en met de auto bereikt u gemakkelijk de ring A-10.

Het 4-kamerappartement is een voormalige huurwoning en is gelegen in een modern complex. De woning beschikt over een balkon van ca. 4m² en een berging van 4m².
Bij binnenkomst van de woning betreedt men de hal, die toegang geeft tot de verschillende vertrekken: de lichte woonkamer met uitzicht op de Govert Flinckstraat, 2 slaapkamers en de keuken aan de achterzijde en de masterbedroom aan de voorzijde.
Het zonnige balkon is gelegen op het zuiden en biedt zicht op het groen van de fraaie binnentuin.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1984
- Woonoppervlakte circa 90m²
- Balkon op het zuiden van circa 4m²
- Erfpacht canon afgekocht tot en met 1 april 2038
- Actieve vereniging van eigenaars, professioneel beheerd
- Servicekosten bedragen ca. € 84,85 per maand voor appartement en berging (2018)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Vaste project notaris Lubbers & Dijk;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 29-10-2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 460.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Bovenwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 90 m2
Inhoud 281 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk