€ 365.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 365000,- k.k.

Gaaspstraat 3 -2, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, een ruim en licht twee kamer hoek appartement op de 2e etage van ca 69m2 met ruime woonkeuken en berging op zolder van ca 20m2.

Gelegen middenin de Rivierenbuurt in een bomenrijke straat aan een plein, om de hoek met de Rijnstraat, met vele winkels, supermarkten en horeca. Maar ook in de omliggende straten supermarkten, bouwmarkten en restaurants aanwezig. Vlakbij Ring A10 via Utrechtsebrug gelegen en de stad is op fietsafstand via de Van Woustraat. Gelegen vlakbij station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Centraal trappenhuis, 2e etage toegang woning, overloop, met meteen rechts toegang tot een separaat toilet met fontein, daarna toegang tot ruime woonkeuken (geen keukenblok aanwezig) met CV ketel, in het midden toegang tot de woonkamer op een hoek gelegen dus heerlijk licht, en links toegang tot een riante slaapkamer. Vanuit de hal tevens toegang tot de badkamer voorzien douche en wastafel voorzien van nieuwe betegeling.
Op zolder bevindt zich nog een ruime berging die bij deze woning hoort.

BIJZONDERHEDEN
- 69,1 m2 NEN ingemeten
- grote berging op zolder
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 133,02 voor woning en ca11,39 voor de berging per maand (2020: 138,79 en 12,35)
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 januari 2064
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 19 november 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 28 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 223 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuideramstel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zuideramstel? Amsterdam Zuideramstel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zuideramstel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk