€ 250.000 k.k.
  • Bellen
€ 250000,- k.k.

Ernst Cahnsingel 59, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Ruime en lichte maisonnette van ca. 85m² gelegen op de begane grond en eerste verdieping. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting en separaat toilet met fonteintje op de eerste verdieping. Lichte woonkamer met half open keuken op de begane grond en ruime tuin met berging en achterom. De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

Omgeving:
Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10. Voor de woning stopt tramlijn 1 naar Centraal station, deze brengt u in nog geen kwartier naar het centrum van Amsterdam!

Indeling:
Entree voorzien van meterkast op de begane grond. Hal met vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde geeft toegang tot een halletje met bergkast en toilet met fonteintje. Aan de achterzijde vindt u de halfopen keuken voorzien van keukenblok en bergkast met cv-ketel. Via de keuken komt u in de ruime tuin, gelegen op het noordoosten, met berging aan de achterzijde welke tevens achterom via een afgesloten gang bereikbaar zijn.

Eerste etage:
Via de vaste trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste etage. De eerste slaapkamer is ruim en aan de achterzijde gelegen, aan de voorzijde vindt u de tweede ruime slaapkamer. In het midden vindt u een ruime beging. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Appartement van 85 m² NEN gemeten;
- Maisonnette met 2 slaapkamers;
- Ruime tuin van ca. 47 m², gelegen op het noordoosten;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 september 2050;
- Projectnotaris Lubbers en Dijk notarissen;
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar) ;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 261 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Ernst Cahnsingel 59 Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk