€ 295.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 295000,- k.k.

Djambistraat 9 -3, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen in de gezellige Indische buurt in Amsterdam Oost, ligt dit twee kamer appartement in een rustige straat met erfpacht afgekocht tot oktober 2056!

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een karakteristiek gebouw uit 1913, gelegen in een open en rustige straat. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Omgeving:
De Djamistraat is zelf rustig, maar is gelegen in de gezellige Indische Buurt in Amsterdam Oost. Op steenworp afstand bevinden zich alle voorzieningen, denk hierbij aan de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de drogsit, bloemenwinkel en kledingwinkel. Binnen enkele minuten lopen ben je op het Javaplein, met daar de gezellige café en restaurants zoals het Badhuis en Wilde Zwijnen. In de zomer tref je ook tal vol levendige terrassen. Voor de ontspanning ben je met de fiets zo in het Flevopark. Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, station Muiderpoort is op 10 minuten lopen en ook diverse bus en tram verbinden zijn binnen handbereik. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ring en een parkeervergunning kan je verkrijgen zonder wachttijd. (Bron: Cition)

Indeling:
Vanuit de opgang op de begane grond, neem je de trap naar de derde verdieping. Bij binnenkomst in de hal tref je de hal, meterkast en badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche. Ook de toegang tot de ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woonkamer met twee grote raampartijen bereik je vanuit de hal. Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen met aparte gesloten keuken, welke nog geheel moet worden geplaatst door de koper, vanuit beide ruimten kan je het balkon betreden. Deze ligt op het oosten en vanuit de woonkamer heb je een grote schuifpui naar het balkon.
Op zolder bevindt zich nog een eenvoudige berging van circa 9m2 meter.

Bijzonderheden:
- Gelegen in een rustige straat in de Indische buurt;
- Bouwjaar 1913;
- Woonoppervlakte circa 45 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 september 2056;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE diensten;
- Servicekosten van € 98,72 per maand voor appartement en € 9,01 per maand voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 11 februari 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 29 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1913
Indeling
Oppervlakte 45 m2
Inhoud 135 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk