€ 290.000 k.k.
  • Bellen
€ 290000,- k.k.

Dirk Wittehof 10, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

In een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen eengezinswoning met zonnige tuin op het Zuid-Westen. Twee woonlagen en een zolder, vrij parkeren en alle voorzieningen in de buurt. Woning van 74 m² met 10 m² zolderetage (via vaste trap bereikbaar), samen 84 m2.

LET OP: de woning dient geheel opgeknapt te worden!

Omgeving:
De woning is gelegen aan een rustig groen hofje, net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. Uitvalswegen A10 en A4 binnen 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling:
Begane grond: Entree met vaste trap naar de eerste verdieping, meterkast, bergkast en toilet met fontein en toegang tot de ruime berging aan de voorzijde. De dichte keuken is gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde vindt u de lichte woonkamer voorzien van groot raam en tuindeur naar de zonnige achtertuin, gelegen op het Zuid-Westen.

Eerste verdieping: Aan de voorzijde ligt de eerste slaapkamer, deze is ruim en voorzien van wastafel. Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers gelegen waarvan een met inbouwkasten en wastafel. De badkamer (gedateerd) is voorzien van douche en lavet. Via de overloop is er een vaste trap naar de zolderetage.

Tweede verdieping: Zolder, voorzien van twee dakramen en CV ketel (2017). Op deze zolder liggen tal van mogelijkheden!

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte 74 m² + 10 m² zolder, wel vaste trap maar vanwege kleine ramen thans nog overig inpandige ruimte, maar eenvoudig woonoppervlakte van te maken;
- Zonnige achtertuin op het Zuid-Westen;
- Bouwjaar 1960;
- Parkeren met een blauwe zone kaart;
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 april 2061;
- Projectnotaris Loyens en Loeff;
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode) ;
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 290.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 310 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Dirk Wittehof 10 Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk