€ 195.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 195000,- k.k.

Daniel Defoelaan 11, Amsterdam

Gelegen op de begane grond van een goed onderhouden appartementen complex (in 2018 is het hele pand aan de buitenzijde geschilderd) bevindt zich dit goed ingedeelde en leuke twee kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 59 m². De woning beschikt over een lichte woonkamer, een ruime slaapkamer, aparte keuken, badkamer met wastafel en douche, separaat toilet en op de begane grond nog een individuele berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot medio 2034!!

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, (basis)scholen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer met de metrohalte aan het einde van de straat. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt snel bereikt en in dit gebied geldt nog gratis parkeren!!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis, meterkast en de bergingen.
Entree van de woning; hal; separaat toilet; badkamer met wastafel en douche; slaapkamer aan de achterzijde; woonkamer aan de voorzijde; ruime keuken met stookruimte en toegang tot de tuin; diepe achtertuin, gelegen op het oosten.

Vierde verdieping:
Centrale overloop; meterkast; entree van de woning; hal; slaapkamer; badkamer met douche en wastafel; separaat toilet; tweede slaapkamer; woonkamer; dichte keuken met cv-kast (Intergas HRe, 2017); balkon van ca. 4 m² op het oosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983
- Rustige ligging
- Woonoppervlakte ca. 59 m² (meetrapport aanwezig)
- Tuin van bijna 38 m2 op het oosten
- Professionele VvE, welke actief wordt beheerd door Munnik vve beheer
- Servicekosten € 129,33 per maand
- De erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30-11-2034
- Berging op de begane grond van ca. 4 m².
- In de nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 195.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 218 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk