€ 240.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 240000,- k.k.

Daniël Defoelaan 259, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementen complex bevindt zich deze fijne drie-kamer woning met een woonoppervlakte van ca. 73 m2. De woning beschikt twee ruim bemeten slaapkamer, woonkamer met half open keuken en balkon aan de achterzijde, uitkijkend over de groene binnentuin. Op de begane grond bevindt zich nog een individuele berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot medio 2034. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Munnik VVE Diensten.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, (basis)scholen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer met de metrohalte aan het einde van de straat. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt snel bereikt. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

Indeling
Begane grond: Centrale entree, trappenhuis en de individuele berging, welke toegankelijk is vanuit een deur vanaf de straat.
Eerste verdieping: entree van de woning, hal met toegang tot alle vertrekken; bergkast, separaat toilet en badkamer voorzien van wastafel en douche. Ruime slaapkamer aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde. Vanuit de ruime woonkamer aan de voorzijde toegang tot de half open keuken, voorzien van eenvoudig keukenblok, en toegang tot het balkon van ca 4 m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 73 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 november 2034;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Munnik VvE beheer;
- Servicekosten van € 157,33 per maand voor het appartement en€ 9,00 per maand berging (2019);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 18 februari 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam Zuidoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam Zuidoost? Amsterdam Amsterdam Zuidoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam Zuidoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk