€ 315.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 315000,- k.k.

Buiten Kadijken 39, Amsterdam

*Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een van de mooiste stukjes van Amsterdam centrum, de Kadijken, bieden wij deze fijne twee kamer woning aan, gelegen op de hoogste verdieping van het gebouw en uitkijkend over het water! Het appartement heeft een ruime slaapkamer, dichte keuken, woonkamer aan het balkon én een separate berging in de onderbouw. De woning is gelegen op erfpacht, waarbij het huidig tijdvak (2039) is afgekocht. De VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een mooie locatie in een sfeervolle buurt. Deze locatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam; de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Zodra u de deur uitloopt vindt u alle voorzieningen en winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het Oosterpark en Wertheimpark liggen op loopafstand, evenals de groene Plantage buurt en er zijn nabij meerdere sportscholen te vinden. Op loopafstand treft u het Scheepvaartsmuseum, Tropenmuseum, stadsstrand Roest, Artis, Hortus Botanicus, Theater Carré en Waterlooplein, evenals tal van leuke restaurants en hotspots zoals de Plantage, café Bloem, café Louie Louie, Filmtheater Kriterion en de Biertuin. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum, maar ook met tram bent u snel verplaatst, lijn 9, 10 en 14 liggen om de hoek. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Entree op de begane grond met een keurig verzorgd trappenhuis naar de vierde en tevens hoogste verdieping. Bij binnenkomst in de woning aan de rechterzijde een ruime slaapkamer met uitzicht over een speeltuintje. Vanuit de hal is er de toegang tot de badkamer, voorzien van een wastafel, douche en de wasmachine aansluiting. Tevens is er een separaat toilet. De keuken en woonkamer zijn aan de voorzijde van de woning gelegen. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok, cv-kast en je zou hier ook een eettafel kunnen plaatsen. De woonkamer geeft ook toegang tot het balkon waar je heerlijk kan genieten van de ochtendzon en uitkijkt over het water.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping;
- Woonoppervlakte circa 52 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE diensten;
- Servicekosten van € 65,68 per maand voor appartement en voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 08 juni 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 52 m2
Inhoud 153 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken? Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk