€ 240.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 240000,- k.k.

Botterstraat 174, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een goed ingedeeld drie-kamer appartement met ruime en lichte doorzonwoonkamer met open keuken, 2 goede slaapkamers. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met zowel aan voor- als achterzijde een balkon.

Omgeving:
Gelegen aan een rustig hofje in de gezellige wijk de Botter met voldoende gratis parkeergelegenheid.
In de directe nabijheid bevindt zich het winkelcentrum Banne Centrum en op 10 minuten fietsen ligt het Buikslotermeerplein, een groot winkelcentrum met een breed scala aan winkels en tevens de beginhalte van de Noord-Zuidlijn. Verder zijn er voldoende sportgelegenheden in de buurt te vinden. Voor de rust fietst u in 15 minuten naar natuurgebied ’t Twiske en het Noorderpark is binnen 10 minuten te bereiken. Er is een bushalte op loopafstand en met de fiets bent u in een kwartier op de pont naar Centraal Station of binnen 10 minuten op de NDSM-werf. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ringweg A10 (S116 en S117), A8 en de A5.

Indeling:
De woning is gelegen op de eerste etage van het complex. entree gemeenschappelijk trappenhuis, entree woning op 1e etage, gang, rechts toegang tot de 2 goede slaapkamers, links toegang tot de ruime badkamer met douche en wastafel (vernieuwd tegelwerk), separaat toilet (eenvoudig), aan het eind van de gang toegang tot de doorzon woonkamer met half open keuken (geen keukenblok aanwezig). Bij de keuken is toegang tot een klein balkon, aan de woonkamer zit een ruim balkon (Zuidoost). Het gehele appartement is nieuw gestuukt.
Op de begane grond bevindt zich nog een goed bemeten berging van ca 7m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca 75 m2 NEN meetrapport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE diensten
- Servicekosten 2019: circa € 100,41 per maand (woning en berging), 2020: € 96,28
- 2 balkons, aan de voor en achterzijde;
- Gelegen in een goed onderhouden complex;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 augustus 2055;

Wat u verder moet weten:
- Het betreft een voormalige sociale huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Levering per direct, uiterlijk 2019

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 24 oktober 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 75 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam-Noord

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam-Noord? Amsterdam Amsterdam-Noord is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam-Noord ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk