€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Bieslookpad 11, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk rustig wonen en toch op maar 06 minuten fietsen van het pondje! Deze heerlijke lichte drie-kamer woning van circa 69 m² met riante zonnige achtertuin van 40m² is gelegen in een parkachtige omgeving in een jong en keurig verzorgd appartementencomplex.

De woning ligt tussen de Buiksloterdijk en Tuindorp Buiksloterham, centraal in Noord. In de directe omgeving bevinden zich het levendige winkelcentrum "Boven 't Y" en diverse scholen. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 januari 2040. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Pro VvE Beheer.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
De woning is gelegen in het opkomende Amsterdam Noord, maar met alle toegenomen levendigheid blijft Noord in vergelijking met de rest van Amsterdam een ruim, groen en rustrijk stadsdeel. Het appartement is gelegen aan de Buiksloterdijk en vlakbij het vernieuwde winkelcentrum De Banne, voor de dagelijkse boodschappen, en de steeds hipper wordende Van der Pekstraat met de Pekmarkt! Ook het populaire NDSM-terrein, met veel leuke restaurants en evenementen ligt dichtbij. De pont is op 10 minuten fietsafstand. Ook ten opzichte van het openbaar vervoer is de woning zeer gunstig gelegen. De Noord-Zuid lijn is maar 7 minuten fietsen. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen voor de deur.

Indeling:
Via de centrale toegangsdeur bereik je het complex. De entree van de woning geeft toegang tot de hal met toegang naar alle verrekken. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers. Een hiervan aan de voorzijde met groot raam en één hiervan aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche, deze is samen met het separaat toilet netjes betegeld. Een aparte kast voor de CV, welke komt uit 2006. De woonkamer met open keuken kijken uit op de ruime tuin van maar liefst 40 m²! In de keuken bevindt zich nog een extra kast met wasmachine aansluiting. Tevens beschikt de woning nog over een ruime berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging nabij uitvalswegen, winkels, scholen e.d.
- Gratis parkeren voor de deur;
- Twee goed bemeten slaapkamers;
- Riante tuin op het zonnige zuiden;
- Externe berging op de begane grond;
- Woonoppervlakte circa 69 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 januari 2040;
- Vaste projectnotaris Lubbers en dijk Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Pro VvE Beheer;
- Servicekosten van € 122,50 per maand voor appartement en berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 29 mei 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Volewijck

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Volewijck? Amsterdam Volewijck is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Volewijck ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk