€ 235.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 235000,- k.k.

Anielewiczsingel 27, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Leuke appartement op de begane grond gelegen in De Aker. De woning beschikt over twee slaapkamers en ruime tuin met berging. De woning is zeer centraal gelegen in de groene woonwijk De Aker op nog geen 15 minuten van Amsterdam Centrum.

Omgeving:
. Winkelcentrum Dukaat ligt om de hoek en biedt een groot aanbod aan diverse winkels. Op nog geen 10 minuten fietsen vindt u het Osdorpplein en het Sloterpark. Er is een goede ontsluiting naar zowel de A4, A5, A9 en de Ring A10. Voor de woning stopt tramlijn 1.

Indeling:
Entree via het portaal, inpandige berging bereikbaar vanuit de hal. Aan de voorzijde van de woning een ruime woonkamer met naast gelegen gesloten keuken, welke nog geplaatst moet worden door de koper. Aan de achterzijde van de woningen, met toegang tot de ruime tuin, zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd. Tevens beschikt de woning over een badkamer, voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting, een separaat toilet en een inpandige berging. De achtertuin van maar liefst 39m2, is voorzien van een berging en heeft een achterom.

Bijzonderheden:
- Ruime woonkamer met naastgelegen dichte keuken;
- Twee ruime slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 73 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 28 februari 2039;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE diensten;
- Servicekosten van € 107,98 per maand voor appartement en € 26,84 voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 08 januari 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 235.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Osdorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Osdorp? Amsterdam Osdorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Osdorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk