€ 225.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 225000,- k.k.

Surinamelaan 53 C, Amersfoort

In de populaire, bosrijke en heuvelachtige omgeving van de Amersfoortse Berg staan een aantal karakteristieke appartementengebouwen. Deze locatie is erg geliefd: bossen zijn op loopafstand, het gezellige stadscentrum en de winkels van de Leusderweg zijn op loopafstand en ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Op deze locatie hebben wij een ruim 3-kamer appartement (v/h 4 kamers) met zolder te koop. De ruime zolder is bereikbaar middels een vaste trap. Op zolder kun je nog 2 ruime kamers maken met voldoende bergruimte. Op de begane grond bevindt zich de praktische berging voor nog meer bergruimte.Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en toegang tot de bergingen.

Derde verdieping
Entree, hal, toiletruimte en meterkast. Lichte woonkamer met laminaatvloer en vaste kast. Zijkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde gelegen op het zuidwesten. Ruime slaapkamer. Ruime keuken met eenvoudig keukenblok en toegang naar het balkon aan de achterzijde. Vanuit de keuken is ook de badkamer bereikbaar. Deze eenvoudige badkamer is voorzien van een wastafel en douchehoek.

Vierde verdieping
Te bereiken door middel van een vaste trap vanuit de keuken. Ruime zolderverdieping met mogelijkheid om meerdere slaapkamers te realiseren.

Bijzonderheden
• Bouwjaar circa 1958.
• Berging op de begane grond.
• Balkon gelegen op het zuidwesten.
• Het appartement is geheel voorzien van isolatieglas.
• Voldoende parkeergelegenheid voor het complex.
• Bijdrage VvE ca. € 198,96 per maand.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht!


Vraagprijs: € 225.000,-- k.k.VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 4 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1958
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 356 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: De Berg Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort De Berg Zuid? Amersfoort De Berg Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort De Berg Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk