€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 325000,- k.k.

Miereveldstraat 67 -1, Amersfoort

Wat een verrassing! Achter deze prachtige gevel in het Leusderkwartier bevindt zich deze unieke en ruime woning. De grote woonkamer, 4 (slaap-)kamers en de nette badkamer maken dat jij hier elke met plezier thuiskomt. Tel daar een centrale ligging en de diepe tuin op het zuidwesten bij op en je hebt een heerlijke woning gevonden.

Het Leusderkwartier is een geliefde wijk in Amersfoort met hoofdzakelijk woningen uit de twintiger/dertiger jaren. Op loop-/fietsafstand bevinden zich vele vrijetijds- en sportfaciliteiten. Het gezellige winkelgebied de Leusderweg is 'om de hoek', net als het centrum van Amersfoort, het Centraal Station c.q. het openbaar vervoer en de uitvalsweg A28. In de nabije omgeving bevinden zich vele wandel- en recreatiemogelijkheden, zoals het sprookjesachtige landgoed Nimmerdor, Park Randenbroek, het Heiligenbergerbeekdal en natuurgebieden als de Leusderheide en Den Treek met het Henschotermeer.


Indeling:

Begane grond
Entree, hal met meterkast en toilet met fontein. Aan de voorzijde van de woning is een ruime slaap-/werkkamer aanwezig. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. Royale woonkamer van 35 m² met toegang naar de tuin. Het plafond is voorzien van sierlijsten.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang naar de drie grote slaapkamers. Nette badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Bergvliering
Te bereiken door middel van een vlizotrap. Zolder met opstelplaats cv-combiketel en twee dakramen.

Bijzonderheden
• Diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
• Vrijstaande stenen berging met elektra.
• Woning is voorzien van houten vloer.
• Dubbel glas aanwezig.
• Voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 325.000,- k.k.


Start verkoop van deze woning is maandag 26 augustus van 16.00 – 16.30 uur. Hierdoor is het niet mogelijk de woning vóór maandag 26 augustus a.s. te bezichtigen. Deze woning wordt via inschrijving verkocht. Meer informatie ontvangt u tijdens het open huis. De inschrijftermijn voor open huis kandidaten sluit op vrijdag 30 augustus om 12.00 uur.

Bent u niet op het open huis aanwezig geweest, dan noteren wij u graag op de reservelijst.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1919
Indeling
Oppervlakte 117 m2
Inhoud 478 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Leusderkwartier

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Leusderkwartier? Amersfoort Leusderkwartier is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Leusderkwartier ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk