€ 185.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 185000,- k.k.

Balboastraat 13, Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

De voorrangsregeling voor eigen huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een woning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op maandag 25 mei a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 25 mei over de status van woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.


***

Balboastraat 13 in Amersfoort Kruiskamp

Wordt dit jouw nieuwe plekje? Een gezellige starterswoning die je helemaal naar eigen smaakt kunt inrichten. De sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, geven je meteen een gevoel van thuiskomen. Heb jij groene vingers? Dan kan je in deze tuin helemaal je gang gaan. Verder ligt de woning op een toplocatie op nog geen 10 minuten lopen van de binnenstad. Het complete plaatje!


Indeling

Begane grond
Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, opstelling cv-ketel, vaste kast en trap-/kelderkast. Knusse woonkamer met vaste kast en openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de hal is de berging bereikbaar. Hier bevindt zich ook een aansluitpunt voor de wasapparatuur.

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast. Ruime slaapkamer met dakraam en frans balkonnetje. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 45 m².
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- Achtertuin gelegen op het zuidoosten.
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel (2011).
- Aanvaarding kan op korte termijn.
- Projectnotaris.
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 185.000,- k.k.VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 185.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1956
Indeling
Oppervlakte 44 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: De Kruiskamp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort De Kruiskamp? Amersfoort De Kruiskamp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort De Kruiskamp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk