€ 192.500 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 192500,- k.k.

Regentesseweg 44, Almere

Voor een starter, een jong koppel of voor wie gewoon op zoek is naar een leuk, ruim driekamerappartement met een balkon met een leuk en vrij uitzicht, kom dan kijken bij deze woning! Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadscentrum van Almere. Verder bevinden zich in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

Indeling:
Via de centrale ingang heb je toegang tot de brievenbussen, bergingen en het trappenhuis (geen lift).

Entree/hal met toegang tot een separaat toilet, badkamer en de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer merk je meteen dat het appartement heel licht is en dat de zonnestralen heerlijk naar binnen schijnen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon. De eenvoudige maar functionele keuken is gelegen tussen het eet- en woongedeelte in. Het eetgedeelte is voorzien van een balkon aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is ruim en voorzien van een inloopdouche en wastafel. In de badkamer is ook de wasmachine-/en drogeraansluiting aanwezig. De slaapkamers zijn allebei lekker ruim en door de grote raampartij kan veel licht de slaapkamers binnen treden.

Op de begane grond is nog een eigen berging aanwezig voor het stallen van uw fietsen of voor het opslaan van uw spullen.

Parkeerfaciliteiten:
Er is hier een blauwe zone. Bewoners kunnen thans kosteloos een ontheffing aanvragen.

Bijzonderheden:
- VVE bijdrage ca. € 105,- p.m.;
- Eigen berging op de begane grond;
- Er is geen lift aanwezig;
- Gelegen nabij het centrum;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 192.500 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 225 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk