€ 255.000 k.k.
  • Bellen
€ 255000,- k.k.

Poseidonsingel 103, ALMERE

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Poort bieden wij een modern 3-kamer appartement aan!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en toegang naar het balkon. De twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartement zijn voorzien van openslaande deuren naar de galerij. De badkamer beschikt over een douchehoek, wastafel en toilet.

Het appartementencomplex ligt in het Homeruskwartier. In de directe omgeving bevinden zich o.a. diverse winkels en scholen. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

Indeling.
Begane grond:
Algemene entree, eigen berging, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Vierde verdieping:
Hal met meterkast, ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers van diverse afmetingen, badkamer en balkon.

Algemeen:
- Bouwjaar 2011;
- Servicekosten € 81,70 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 255.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Poseidonsingel 103 ALMERE

Bellen