€ 195.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 195000,- k.k.

Pianoweg 120, Almere

In de populaire Muziekwijk bieden wij u deze vier kamerwoning aan. De woning ligt op loopafstand van het NS station en het uitgebreide winkelcentrum van Muziekwijk. De uitvalswegen A6 en A27 zijn via de ringweg op korte afstand bereikbaar.

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie tot.21 maart 2019.

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet.
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en de keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een standaard wit keukenblok. In de woonkamer is tevens een trapkast aanwezig en deur naar portaal met trap naar eerste verdieping.

Verdieping
overloop, vier slaapkamers en een bergkast.
Badkamer is standaard uitgevoerd met:
* douche
* wastafel
* toilet
* wasmachine aansluiting.

Tuin
De diepe achtertuin is gelegen op het Noordwesten en is geheel bestraat. Achter in de tuin bevindt zich een houten berging en achterom.

Kenmerken :
* Bouwjaar 1990
* 5 kamer woning
* geen vloer en wand afwerking
* woonoppervlak ca 91 m2
* Zonnepanelen
* De woning wordt uitsluitend verkocht voor zelfbewoning (2jaar)
* Voor de verkoop is er een vaste projectnotaris aangewezen : Trip Notarissen.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 195.000 Vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 91 m2
Inhoud 263 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk