€ 187.000 k.k.
  • Bellen
€ 187000,- k.k.

Olivier B. Bommelhof 54, ALMERE

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:

Koopsom: € 225.000,- k.k.

Koopsom: € 191.250,- k.k. met 15% KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht)

Omschrijving:
Het appartement is gelegen in een nette en groene woonomgeving in de Stripheldenbuurt van Almere-Buiten. In de directe omgeving zijn diverse openbare voorzieningen aanwezig, waaronder o.a. scholen, supermarkten, het NS-station en groen- en recreatievoorzieningen. Vanaf deze locatie heeft u een goede verbinding met de uitvalswegen A6 en A27.

Indeling:
Begane grond: Algemene entree, beltableau, brievenbussen, trappenhuis, lift, eigen parkeerplaats en toegang tot eigen berging.

Vierde verdieping: Hal met separaat toilet, aparte ruimte voor de cv ketel en aansluiting voor de wasmachine, toegang tot de twee slaapkamers en de ruime woonkamer met kookeiland. Badkamer beschikt over een douche, een ligbad en wastafel. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en heeft vrij uitzicht.

Kenmerken appartement:
- Gelegen op de vierde verdieping;
- Woonoppervlak ca. 79 m²;
- Servicekosten circa € 170,- per maand;
- Eenmalige toetredingskosten VVE;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie bent u tevens verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 43.000,-- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de

wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 187.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 253 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Olivier B. Bommelhof 54 ALMERE Almere-Stad

Bellen