€ 210.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 210000,- k.k.

Louis Davidsstraat 170, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Centraal gelegen in Muziekwijk bieden wij een 3-kamer appartement aan.
Het appartementencomplex ligt aan het Muzenpark. Vanaf het balkon kijkt u uit op het park en het water. Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt op 10 minuten loopafstand. Het winkelcentrum is voorzien van een supermarkt, een bakkerij en restaurants. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte is op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

Indeling.
Begane grond:
Algemene entree, eigen berging, traphuis en lift.

Appartement:
Hal met toilet en meterkast, ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers van diverse afmetingen, badkamer, berging en balkon op het zuidoosten.

Algemeen:
- Bouwjaar 1998;
- Servicekosten € 157 per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- De koopwoningen kunnen uitsluitend aan de doelgroep voor de Muzen (=35-plussers zonder thuiswonende kinderen) worden (door)verkocht c.q. in gebruik worden gegeven. Individueel kan door het bestuur anders worden beslist.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1998
Indeling
Oppervlakte 83 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk